Pentuja/ Puppies

Pentuja odotetaan vko.20

Pentuja odotetaan syntyväksi vko. 20 kahdesta eri yhdistelmästä.

Molemmissa pentueissa isänä oma uroksemme Faraway Crystal Angel Touch, "Laku". Nuoresta iästään huolimatta "Laku" on jo kahden maan jälkivalio, toimiva luolakoira ja toiminut haavakkotehtävissä. Kotona rauhallinen ja rento perhekoira.

Ensimmäisen pentueen emänä on oma kasvattini Qenesar Etevä-Pirkko, "Lora". Luolatyöt on "Loralle" mieluista puuhaa ja onkin meidän luottokoira pienpetopyynnissä. Loran suvussa myös ajavia koiria, mm. veli toimii ajavana koirana. Loran kanssa on myös harrastettu jäljestystä. Kotona erittäin helppo koira jolla lehmän hermot.

Yhdistelmä:

Toisen pentueen emänä on tuontinarttumme Raika Rakas Won Nordwind "Ruu". "Ruu" on periyttänyt pentuihinsa vahvaa monipuolista kiinnostusta riistatyöskentelyyn, sekä helppoa luonnetta. Ensimmäisen pentuuen pennun ovat vahvasti ajoviettisiä ja kaikille saatiin jo ensimmäiselle kaudelle kaatoja. "Ruu" itse on erinomainen jäljestäjä, toimii luolatyössä ja ajaakin tarvittaessa. Helppo koira kotona jolla erittäin korkea työmotivaatio. "Ruu" on erinomainen emo pennuilleen, mutta nämä pennut tulevat olemaan "Ruun" viimeiset pennut.

Yhdistelmä:

Molemmista pentueista on odotettavissa monipuolisia metsästys- ja harrastuskoiria, joiden kanssa pärjää hyvin myös normaalissa arjessa.

Lisätietoja: sähköpostilla niilo81@gmail.com tai soittamalla 044 3522 715